Yrityskummi sparraa yrittäjää

Yrityskummit ovat kokeneita oman alansa asiantuntijoita. He ovat lupautuneet toimimaan yrittäjien tukena oman aikataulunsa ja mahdollisuuksiensa mukaan. Yrityskummi tukee, sparraa, valmentaa, avaa ovia ja etsii ratkaisuja yrittäjän ongelmiin tarkastellen asioita ulkopuolisin silmin, mutta aina yrittäjän näkökulmasta. Kummit tekevät työtään vapaaehtoisesti ja talkootyönä.

Yrityskummin ja yrittäjän tai yrittäjäksi alkavan yhteistyö on kahden henkilön välistä luottamuksellista ajatuksenvaihtoa, jonka onnistumisen edellytyksenä on luonnollisesti henkilöiden välille syntynyt luottamussuhde, jonka molemmat osapuolet kokevat miellyttäväksi ja mielekkääksi.

Raahen seutukuntaan kaivataan lisää yrityskummeja!

Onko Sinulla antoisa ja pitkä kokemus yrittäjänä tai yritysjohtajana sekä halu päästä jakamaan osaamistasi Raahen alueen mikro- ja pienyrityksille? Yrityskummina et tarjoa valmiita vastauksia vaan autat löytämään ratkaisuja, tuet päätöksenteossa ja kuljet rinnalla. Kummina toimit sparrattavan yrityksen luottohenkilönä ja sitoudut pitämään kaikki saamasi tiedot salassa. Voit toimia kummina yhdelle tai useammalle yrittäjälle oman aikataulusi mukaan.

Mikäli tunnet paloa yrityskehittämiseen ja olet valmis käyttämään aikaasi antoisiin keskusteluihin, otathan yhteyttä! Lisätietoja kummiverkostosta osoitteesta www.yrityskummit.fi.

Lisätietoja:

Harri Tuomikoski

teollisuusasiamies

040 135 6811

harri.tuomikoski@raahe.fi

Raahen kaupunki


Suomen Yrityskummit ry
- yrityskummitoiminnalla edistetään yritystoimintaa paikallisella ja valtakunnallisella tasolla.

Lisätietoja alueen yrityskummitoiminnasta:

Pasi Pitkänen
kehittämiskeskuksen johtaja
pasi.pitkanen(at)raahe.fi
040 135 6750

Jussi Kemilä
yrityskehittäjä
jussi.kemila(at)raahe.fi
p. 040 830 3018